perspective4you.nl

Over Tineke Duijster

De pedagogische praktijk is in 2014 opgericht door Tineke Duijster en gaat sinds november 2016 verder onder de naam PERSPECTIVE4YOU.

Tineke Duijster heeft een christelijke levensvisie, wat een meerwaarde is bij verwerking van rouw of echtscheiding en bij de andere vormen van begeleiding.

Ervaring en kennis

In de afgelopen jaren heeft Tineke haar kennis en ervaring opgebouwd door middel van studies en certificeringen. Ze is begonnen met een studie MBO Onderwijsassistent en daaropvolgend heeft ze een HBO Pedagogiek studie afgerond.

Tineke heeft jarenlange ervaring opgedaan in het onderwijs met kinderen op de basisschool: zoals het geven van sociale vaardigheidstrainingen, het begeleiden van zorgleerlingen in het kader van Passend Onderwijs en als remedial teacher. Zij heeft ervaring op het gebied van psycho-educatie en de aanpak van pesten als anti-pestcoördinator voor kinderen, leerkrachten en ouders.

Daarnaast is Tineke werkzaam geweest als Welzijnsdocent voor MBO-opleidingen: Pedagogisch- werk, Gehandicaptenzorg, Specifieke doelgroepen en Verpleegkunde. Daarnaast was zij stagebegeleider voor studenten voor de opleiding Onderwijsassistent.

Tineke Duijster is gecertificeerd als KIES Coach op Goeree-Overflakkee om kinderen en jongeren in echtscheidingssituaties te begeleiden. Bikkeltrainer voor weerbaarheid: faalangst en sociale vaardigheden, zowel curatief als preventief. Zij is gecertificeerd als begeleider voor rouwverwerking bij kinderen en jongeren en als begeleider van jongeren die met ‘nieuwe ervaringen’ moeten leren omgaan binnen het onderwijs.