perspective4you.nl

Coachen & begeleiden van kinderen en jongeren


Als een kind hulp nodig heeft op sociaal emotioneel gebeid wilt u er als ouder/opvoeder zijn voor uw kind maar dit kan op een bepaald moment te lastig zijn. Dan is het goed dat iemand van buitenaf meekijkt. Hierbij gaan we de sterke en positieve kwaliteiten van de kinderen en opvoeders inzetten om de minder ontwikkelde vaardigheden van het kind te versterken. Het mooie is dat deze positieve veranderingsbenadering net dat ene kleine stapje in de goede richting kan bewerkstelligen dat voldoende is om een groot proces van verandering in gang te zetten.
Mijn doel is dat het kind zijn& haar eigen ideeën en oplossingen bedenkt en dat in staat is om te leren. Er kan gekozen worden voor een ​individuele begeleiding of ​training


Voel jij je onzeker en heb je last van faalangst. Vind je het moeilijk om in de klas voor je mening uit te komen. Heb je moeite met de scheiding van je ouders of is er rouw in je leven gekomen. Zit je daardoor niet lekker in je vel en ondervind je hier hinder van, zoals depressieve gevoelens of heb je last van boosheid die je niet kunt verklaren.

Heb jij behoefte aan iemand die met je mee op loopt en naar je luistert. Bij Perspective4You wil ik jou helpen met het probleem. Dan kan het fijn zijn als er iemand is die kan analyseren waar de knelpunten zijn.

Dit werkt verhelderend en zo kunnen wij samen komen tot oplossingen zodat er voor jou weer meer ruimte en perspectief komt voor je leven. Wij werken met verschillende methodieken die daarbij ondersteunend zijn.

Er kan gekozen worden voor een individuele begeleiding of training